Medische educatie

Allergan Medical Institute™

Allergan Medical Institute™ helpt u door middel van het nastreven van het hoogste niveau aan educatie en op maat gemaakte opleidingen en trainingen. Met verschillende programma’s helpen wij u uw wetenschappelijke kennis en klinische vaardigheden te vergroten. De programma’s passen zich continu aan naar uw behoeften en groeien mee met de nieuwe ontwikkelingen.

Neem deel aan onze AMI LIVE events
Ontwikkel uw klinische vaardigheden middels hands-on workshops gegeven door onze  faculty leden en sluit aan bij Allergan Aesthetics Symposia voor de laatste trends en nieuwste onderwerpen in een innovatieve setting.

Toegang tot AMI Digital World
Wij bieden u 24/7 online medische educatie met een gevarieerd aanbod van e-learning modules, masterclasses, on-demand video’s and live stream webinars. Stel zelf uw gepersonaliseerde training curriculum samen op:
www.allerganmedicalinstitute.com

1-op-1 training met AMI Clinical Specialist
Krijg op maat gemaakte klinische training in uw praktijk, gevolgd door voortdurende ondersteuning en begeleiding na facilitering van de patiënt. Het is mogelijk om meer artsen tegelijk op te leiden in uw kliniek.